Română English
 
 
SUPORT CLIENTI
TEL: +40.730.411.277
        +40.786.950.250
Produsele noastre
Produsele noastre
NEWSLETTER
ADAUGA ADRESA DE EMAIL

carotare si taiere diamantata beton armat

Home » Servicii » carotare si taiere diamantata beton armat
 

 

Deoarece fiecare carotare este diferita sau poate interveni taierea diverselor elemente, acestea necesita utilizarea echipamentelor specifice care sa permita executarea cu usurinta a lucrarilor asigurand un rezultat impecabil. Folosind echipamente care nu sunt profesionale, acestea pot crea diverse neplaceri de-a lungul timpului sau chiar in timpul executiei lucrarilor.

 

Neplacerile consta in mod regulat, in crearea fisurilor in obiectul care se caroteaza/taie, praf, zgomot s.a. De aceea, la Servi Therm iti punem la dispozitie cele mai bune si profesionale echipamente.

Astfel, destinate carotarii/taierii, dispunem de urmatoarele echipamente:  

 

 

Hilti DD350 - carotari pentru conducte de apa, tuburi, tevi, ventilatie

La Servi Therm dispunem de masina pentru carotat Hilti DD 350 care ne permite sa executam carotari cu diametrul de pana la 500 mm. Fara praf, zgomot sau vibratii, aceasta executa gauri perfect circulare in diverse materiale. Cu puterea de alimentare 3600 W , are un motor electric ce permite un control electronic al vitezei pentru  o putere de iesire optima pe toata gama de diametre. Este utilizata la: realizarea de gauri de trecere si perforari, deschideri pentru conductele de apa, gauri de colt pentru debitare, infundate, „tesute”, pentru cabluri s.a.

 

 

Hilti DS TS 10 - taiere deschidere usi, ferestre, pereti
Ferastraul electric pentru pereti, realizeaza o taiere diamantata pana la 35 cm, are o putere de 300 W, este foarte compact, usor de utilizat si transportat, se poate monta foarte repede datorita pieselor electronice compacte. Se utilizează pentru: taierea si extinderea deschiderilor pentru usi, ferestre si pereti, demolarea controlata in cazul lucrarilor de renovare, corectia fatadelor, a peretilor despartitori etc. si pentru taierea razanta in toate pozitiile. Este recomandata pentru executarea cu usurinta a taierilor diamantate.

 

 

DSH 900 - taiere asfalt, beton, fier, piatra, pavele si borduri

Cu taiere diamantata pana la 12, 5 cm, Hilti DSH prezinta numeroase avantaje. Are o capacitate cilindrica de 68,7 cm³ , putere 3, 5 kW, greutatea 11, 5 kg. Sistemul semi-automat pentru tensionarea curelei, este compact cu sistemul de reducere a vibratiilor, prezinta posibilitatea de a monta diferite discuri, iar totodata, pornirea poate fi controlata din sistemul electronic. Se utilizeaza pentru: taierea betonului, fierului, pietrei naturale sau artificiale, tevi, conducte din otel/beton, pentru taierea de asfalt si rosturi de dilatatie in beton, precum si pentru ajustarea de pavele si borduri.

 

 

DC - SE 20 - instalare cabluri, conducte sau tevi
Ne adaptam cerintelor pietei, iar echipa noastra de profesionisti are grija mereu sa execute cele mai calitative lucrari. Printre numeroasele echipamente de care dispunem se regăseste o altă masina inedita de slituit, canelat Hilti DC - SE 20 este perfecta pentru realizarea de slituri pana la 40 de mm adancime. Diametrul discului este de 125 mm, are o greutate de 6,9 kg, o productivitate sporita si o performanta de slituire exceptionala. Are o latime a canalului de pana la 46 mm, ea fiind robustă si durabila. Se utilizeaza in principal pentru instalarea de cabluri, conducte si tevi in beton, caramida sau BCA, piatra dura si altele.

 

 

Atunci cand se doreste realizarea unor parametrii circulari cu dimensiunea exacta, sunt utilizate perforarile/carotari in beton armat. Noi, la Servi Therm, va punem la dispozitie acest serviciu intrucat executam cu profesionalism servicii de carotare in beton, caramida si BCA pentru:
 

 • aerisire;
 • cosuri de fum;
 • hota bucatarie;
 • aer conditionat;
 • instalatii de apa;
 • instalatii electrice;
 • conducte de gaz;
 • decupaje usi si ferestre;
 • recoltare probe de beton si asfalt;
 • kit evacuare gaze centrale termice.


Putem identifica ca principale avantaje ale gaurilor in beton armat, lipsa prafului si a zgomotului, vibratiilor, fisuri/desprinderi, iar gaurile vor fi curate. In cazul perforarilor in caramida sau BCA, pentru executia perfecta a gaurii, se va efectua doar o carota uscata si  conectata la aspirator. Mentionam ca in cazul unei gauri ce necesita folosirea prelungitorelor de adancime, tariful va creste cu 20% din pretul initial.


Decuparea sau taierea zidului, in functie de structura si de accesibilitate se poate face prin doua metode: prin carotare in sistem gaura langa gaura cu ajutorul carotelor diamantate in mediul umed, cu zgomot redus, colector de praf, mizerie si aspirator, sau se poate realiza cu debitor pentru beton, dotat cu disc diamantat. Putem oferi urmatoarele tipuri de carotare:

 

 • Decupare usi;
 • Decupare ferestre;
 • Taiere dale, borduri;
 • Taiere beton fundatii cladiri;
 • Taiere beton pentru coloane de gaze;
 • Taiere beton fundatii poduri si podete;
 • Taiere in beton armat cu disc diamantat;
 • Taiere beton pentru deschideri scari sau lift;
 • Taiere beton pentru instalatii de aer conditionat;
 • Taiere beton pentru reducerea inaltimii  zidurilor;
 • Taieri pentru montaj seifuri antifoc si antiefractie;
 • Taiere beton pentru instalatii sanitare si electrice;

 

Mentionam ca este foarte important  ca decuparea peretelui, dupa caz, se poate face numai cu autorizatie din partea Primariei. Astfel, in acest caz, intregul proces de obtinere a autorizatiilor necesare intra in obligatia beneficiarului. 

 

 

Societatea noastra dispune de carote diamantate cu urmatoarele diametre : 

 

NEWSLETTER
ADAUGA ADRESA DE EMAIL
Ultimele noutati
Cum se realizeaza și ce beneficii ne generează
Date firma
SERVI THERM SAT SRL

Bulevardul Cetatii,Nr. 25 B
Timisoara, Timis
TEL
+40.730.411.277
Email:
info@servitherm.ro
vanzari@servitherm.ro
Copyright © 2024 Servi Therm Sat, Timisoara. Toate drepturile rezervate